Jerv 2 vant lørdag komfortabelt 3-1 over et noe svekket Express-lag!

Jerv 2 stilte som vanlig med et ungt lag; en blanding av juniorspillere og A-lagsspillere.

Følgende lag startet:

Stian Christensen; Tobias Birkedal, Halvor Hovstad, Ole Svarstad, Sander Haugen; Patrick Sangvik, Simen Aanonsen, Thomas Ness; Eirik Haugstad, Jakob Toft, Berry Gerezgi

Tidlig ledelse

Gjennom hele kampen var det Jerv som var det førende laget, og mange flotte angrep og sjanser ble produsert. Etter 17 minutter satt den første. Berry Gerezgi curlet ballen fint inn til Toft som stusset ballen i mål.

15 minutter ut i andre omgang økte Jerv ledelsen til 2-0 på straffe. Nok en gang var det Toft som sto for scoringen. Mot slutten av andre omgang reduserte Express på et flott langskudd, men Haugstad fastsatte resultatet til 3-1 helt på slutten etter en flott soloprestasjon.