Deilig sliteseier i viktig kamp!

Vi drar i land en 1-0-seier mot Florø i kveld!

Litt over 1000 tilskuere var på plass til denne viktige OBOS-ligakampen på Levermyr i kveld. Og de fikk endelig glede seg over seier på Levermyr igjen! Men det ble en nervepirrende og vanskelig kamp. 

Første omgang ender målløs etter at spillet har gått frem og tilbake, og begge lag har hatt sine muligheter. Det er dog vi som er det beste laget utpå der, og har føringen i kampen. Khalili blir skadet før halvtimen er spilt, og erstattes av Ugo Okoli. 

Like etter pausen sørger nettopp Ugo for at vi går i ledelsen! Daniel Aase legger et nydelig, lavt innelgg inn fra venstresiden. Stormene inn i boksen kommer Ugo, som bredsider ballen til side for keeper. Videre i kampen må Florø naturligvis satse mer fremover, noe som skaper kontringsmuligheter for oss. Dermed blir det en kamp som bølger en del frem og tilbake, hvor vi går nokså helhjertet på kontringene, men uten at vi lykkes helt. Florø kommer til noen gode muligheter, men vi har en svært god sisteskanse i Øystein Øvretveit som rydder unna de farene som kommer! Slik går kampen, og klokka tikker vår vei. Og vi klarer å dra seieren helt i land, og Ugos scoring sikrer oss dermed seieren i kveld! 

Dette var en skikkelig god sliteseier, som sørget for at det nå fortsatt er gode mulgiheter oppover på tabellen, med bare 4 poeng opp til 5. og 6. plassen! Samtidig er det nå mange poeng nedover på tabellen. Håkon Suggelia fikk for øvrig i dag sin debut fra start, og gjorde en god figur i form av at han turte og prøvde å spille offensivt og fremoverrettet, samtidig som han kriget godt og trøkket til i duellene. Gøy! Heia Jerv!

- Intervju med Sandstø og Ugo på våre Facebook-sider!

Annonse fra Obos-ligaen: