Herlighed - så jilt!

Vi ønsker Herlighed velkommen på Jervlaget!

Herlighed har tatt Grimstad med storm, etter åpningen i slutten av november 2016. Herlighed er blitt et populært sted midt i byen, og har mye folk gjennom hele dagen. 

- Vi synes det er veldig moro med den positive responsen vi har fått etter åpningen, forteller eierne Erik Klemmetsen og Tonje Pettersen på Herlighed.

Herlighed er en café med alle rettigheter, som serverer god mat, enten det er til frokost, lunsj eller middag. De tilbyr både matpakker, take away og ordner med selskaper og catering.

- Vi tilbyr en mangfoldig meny med alt fra supper, sandwicher, toast og  middagsretter - og vi har veldig god kaffe og ellers alle rettigheter, fortsetter duoen.

Herlighed for en suksess!

Herlighed har opplevd en solid respons etter åpningen, og har blitt en av byens mest populære caféer på kort tid. Med flotte nyoppussede lokaler, et flott uteområde med muligheter for å ta av taket for å nyte solen og god mat og drikke på menyen - må dette kalles en suksess!

Stolt Jervsponsor! 

- Vi er blitt sponsor i Jerv allerede nå i etableringsfasen, fordi vi har tro på det klubben gjør i og for byen, og det heier vi på.
Både vi og resten av byen kan få til mye spennende sammen med Jerv, og vi er stolt over å kunne spille på lag med byens fotballag, avslutter Erik og Tonje.


Vi i Jerv heier på Herlighed og anbefaler en tur innom for et veldig hyggelig besøk!

Klikk deg inn på facebook og lik siden deres!

Annonse: