Herlighed! Så jilt.

HERLIGHED er klare for et nytt år på Jervlaget!

- Vi gleder oss til et nytt år på Jervlaget og tror selvfølgelig på et bedre fotballår i 2018, sier Erik Klemmetsen på Herlighed.

Vi starter på slutten av 2016, og hadde vårt første driftsår i 2017 - og ble tidlig med som sponsor i Jerv, fortsetter Klemmetsen.

Vi ble med her fordi vi tror på effekten av det å støtte opp om Jerv, jobben klubben gjør og det nettverket som er av sponsorer og supportere, sier han.

Mange fra Jervfamilien er faste kunder!

- Flere fra Jervfamilien er faste kunder her hos oss, både spillere på A-laget, foreldre og familier i barne- og ungdomsavdelingen, klubbens sponsorer og ikke minst mange supportere.
Vi er veldig fornøyd med hvordan vi er tatt imot som en hyggelig og attraktiv kafé i Grimstad sentrum, og føler vi har truffet godt med konseptet vårt, sier Klemmetsen.

Skal skape enda mer med Jerv!

- Vi er med som sponsor i Jerv for å støtte arbeidet klubben gjør, men også for å høste muligheter ut av både tilstedeværelsen og synligheten som sponsor i klubben. Og i 2018 skal vi benytte oss enda mer av de mulighetene som er rundt sponsoratet.

Og sammen med Jerv skal vi skape aktiviteter som skaper enda mer effekt for Herlighed, som igjen gjør at vi kan fortsette som sponsor i mange mange år fremover.

Vi har tro på Jerv og jobben som gjøres i klubben, og gleder oss til et spennende 2018, avslutter Erik Klemmetsen i Herlighed.


Stikk innom Herlighed for en hyggelig kaffekopp eller lunsj. 
Eller kanskje du skal trenger catering?

Følg Herlighed på deres facebooksider.

Annonse: