Herlig seier over topplaget Sandnes Ulf!

Etter en målløs 1. omgang vinner vi til slutt 2-0 etter flotte scoringer!

Det var i strålende høstvær at vi tok imot Sandnes Ulf til kamp på Levermyr, som før kampen lå på en meget sterk tredjeplass. 

Vi åpner kampen bra, og skaffer oss et spillmessig overtak på gjestene fra Rogaland. Vi kommer til én stor sjanse med Berglann, samt noen andre halvsjanser, dog uten uttelling. Utover i omgang kommer gjestene mer med i kampen, og klarer å holde litt mer i ball og sette laget litt høyere i banen. Heller ikke de klarer å sette ballen mellom stengene, og begge lag går dermed målløse av banen etter den første omgangen.

Over i den andre omgangen klarer vi å sette presset vårt litt bedre, som gjør at vi vinner ballen litt høyere i banen ved flere anledninger. Bare 9 minutter ut i den andre omgangen sitter scoringa vår! Brice gjør et godt forarbeid og spiller inn til David i midten. Han smeller ballen i mål og sender oss i ledelsen. Videre i kampen bølger det litt frem og tilbake, men Sandnes klarer aldri å komme til noen store sjanser. Etter 82 minutter sitter nummer 2, og det er heller ikke noen hvilken som helst scoring! Danso får ballen på venstresiden midt på Sandnes' banehalvdel. Deretter går han litt nærmere før han banker ballen i krysset fra 25 meter! De siste ti minuttene klarer vi fint å kontrollere kampen, og Dansos kanonkule setter sluttresultatet for kampen.

Dermed går Sandnes Ulf på sitt første tap siden sist de møtte oss, for ti runder siden. Vi tar en meget viktig seier og øker luka til lagene under oss på tabellen, samtidig som vi nærmer oss lagene over oss på tabellen. Nyt seieren og nyt den fine høstdagen - HEIA JERV!

Se intervju med Sandstø på våre Facebook-sider.

Annonse: