- Han viser potensialet sitt

Les om Sandstøs tanker om nykommer Brice, kommende kamper og mer.

Tett kampprogram

Vi går nå inn i en periode med mange, viktige kamper. Førstkommende kamp er til lørdag 13. mai mot Kongsvinger. De neste kampene etter denne er som følger:

Tirsdag 16. mai: Fredrikstad - Jerv

Søndag 21. mai: Jerv - Åsane

Onsdag 24. mai: Jerv - Bryne (cupen)

Lørdag 27. mai: Start - Jerv

 

- Et tett kampprogram kan man snu til både det positive og det negative. Er man i god flyt vil man gjerne holde det gående. Er man i en dårlig periode kan det være godt å ikke måtte vente en hel uke til neste match, sier Sandstø.

Kongsvinger til lørdag

Neste motstander er altså Kongsvinger, et lag som på mange måter er litt i samme situasjon som oss. De er et spillende lag og som oss har de også vært uheldige med poengfangsten. Sandstø mener derfor det vil bli en spennende kamp med mye nerve i. Baneforholdene er ikke like gode som på en kunstgressbane, men Sandstø sier det fortsatt handler om å tørre å spille sitt eget spill og det man er gode på. 

 

- Brice viser potensialet sitt

Etter det Sandstø beskriver som en helt middels kamp mot Arendal forrige helg, er det allikevel noen spillere han trekker fram. - Danso er god når han kommer inn. Hagen er som alltid solid  og god til å spille andre gode.

Særlig nykommeren Brice Wembangomo blir trukket frem positivt av Sandstø etter forrige helgs kamp. - Brice viser potensialet sitt. Han er solid.

DSC_9434

Den temposterke høyrebacken kom til Grimstad som denne sesongens første signering. Han spilte i fjor i Fredrikstad og Sarpsborg, og er også fra Østfold selv. 20-åringen ønsker derimot ikke å skryte for mye av seg selv:

- Selv om jeg kanskje spiller min beste kamp i Jerv-drakta mot Arendal har jeg fortsatt levert under pari i mange kamper. Jeg stiller høye krav til meg selv, men det var i alle fall godt å vise meg fra en bedre side nå. 

Brice legger til at han enda ikke har vært på sitt beste så langt, men at dette er noe han jobber hardt med hver dag på trening for å klare. 

 

Et knippe av Wembangomos gode involveringer mot Arendal:


Komme på vinnersporet igjen

Så langt i sesongen har vi vært uheldige med poengfangsten, og det er selvsagt noe det jobbes med for å snu.

-Mot Arendal fortjente vi å vinne i form av at vi skaper flest sjanser og er det beste laget, mener Sandstø. - Vi jobber med å henge bedre sammen som et lag på banen. I det offensive prøver vi å få en enda bedre rytme i spillet for å gjøre det vanskeligere for motstanderne å stoppe oss. 

Brice forteller at det jobbes knallhardt på trening hver dag for å snu den litt dårlige trenden, at alle spillerne har veldig tro på det de driver med - og at resultatene vil komme!

 

16. mai, cupkamp og lokalderby

De fem resterende kampene i mai blir både morsomme og nervepirrende. Den 16. mai reiser vi til en by med lange fotballtradisjoner, Fredrikstad, på selve fotballens festdag - det blir en kamp med flotte rammer! 24. mai spilles 2. runde i Cupen. Der møter vi 2. divisjonslaget Bryne på hjemmebane! Så, den 27. mai, møter vi Start til en skikkelig batalje på Sparebanken Sør Arena. For publikum er det bare å henge med på det som skjer, og støtte laget i et tett og tøft kampprogram!  

 

Heia Jerv!

Annonse: