God sluttspurt holdt ikke til poeng

Raufoss vinner til slutt 4-2 etter en dramatisk andreomgang.

Sommerpausen er over og vi reiste denne helga til Raufoss for å møte overraskelseslaget fra Toten på Nammo Stadion.

Vi åpner kampen godt og det er mange positive tendenser innledningsvis. Allikevel er det hjemmelaget som går i ledelsen. Raufoss får et farlig frispark på hjørnet av sekstenmeteren, og frisparkspesialisten Maigaard setter ballen i mål. Utover i omgangen fortsetter vi å ha mye ball, og kommer også til noen store sjanser. Den største får vi med Luke Ferreria når han får ballen alene gjennom på hjørnet av femmeteren. Han får avsluttet, men Raufoss´ keeper varter opp med en god redning. Det står 1-0 til pause.

Den andre omgangen får en verst tenkelig start når hjemmelaget øker ledelsen til 2-0 allerede to minutter ut i omgangen. Litt tilfeldigheter gjør at Oskar Johannes får skutt fra 18-20 meter, og får et drømmetreff som går i mål. Nå er selvsagt veien til poeng lang, og etter 57 minutter blir bare jobben enda vanskeligere når Raufoss får straffespark. Den setter Maigaard kontrollert i mål. Men kampen var altså ikke over. Etter 65 minutter kommer Anthony Okachi inn, og bare ett minutt senere scorer han et nydelig mål. Han får ballen feilvendt inni sekstenmeteren, vender opp, og smeller ballen i nettet! Dette gir oss selvsagt en vitamininnsprøytning, og vi fortsetter å jage flere mål. Etter 77 minutter får målscorer Okachi ballen på en overgang. Han drar med seg ballen, og slipper til Luke Ferreira som denne gangen gjør alt riktig foran keeper, og 3-2 på Nammo Stadion! Fem minutter før slutt er Okachi i ferd med å gjøre det helt store når han snapper opp ballen alene gjennom etter en misforståelse i Raufoss-forsvaret. Men avslutningen går noen få centimeter til høyre for stanga! I det 89. minutt avgjøres imidlertid kampen når Doghman setter inn 4-2 som også blir sluttresultatet.

Det som så ut til å bli et stygt tap ender opp med å bli kjempespennende, og vi er bare centimetere unna utlikningen like før slutt. Det hjelper lite, og vi reiser fra Toten med null poeng. Dagens høydepunkt får være det positive innhoppet til Anthony Okachi.