God sesongavslutning av Jerv 2

Jerv 2 avsluttet sesongen på best mulig måte i kveldens kamp mot Vigør.

Foto: Jan Skaregrøm

Jerv 2 spilt i kveld sesongens siste seriekamp. Spill i 4.divisjon sesongen 2020 var allerede sikret, men Jerv 2 kjempet hardt for å avslutte sesongen på en god måte. Etter 27 spilte minutter får Jerv straffespark, Håbestad får æren av å sette den i mål, og Jerv går opp i 0-1 ledelse. Okachi gjør det på egenhånd og Jerv gikk dermed opp i 0-2 ledelse rett før pause. 

Etter pause er Håbestad frempå igjen, og setter inn 0-3 etter 47 spilte minutter. Men det tar kun tre og fire minutter før Vigør er frempå og setter inn både 1-3 og 2-3 og det er igjen spenning i kampen. Kun fem minutter senere noterer Håbestad seg med kveldens tredje, og øker ledelse til 2-4. Dette blir også sluttresultatet og Jerv 2 kan være fornøyde med hvordan de avsluttet sesongen 2019. Med kveldens seier endte Jerv 2 på en 7.plass i 4.divisjon.

- Godt gjennomført kamp fra vår side. Full kontroll i første omgang hvor vi spiller Vigør lave. Vi scorer først på straffemål med Håbestad og nummer to etter fin enkeltprestasjon av Okachi rett før pause. Andre omgang er litt mer åpen, vi scorer tidlig med Håbestad før Vigør scorer to raske på dødballer. Like etter dreper Håbestad kampen med sitt tredje. Resten av kampen har vi full kontroll. En fin avslutning på sesongen i 4.divisjon, oppsumerer trener Erik Krokvik etter kampen.  

Målscorere:
Ole Marius Håbestad (3)
Anthony Okachi (1) 

Annonse fra Obos-ligaen: