G19 ble kretsmestere!

Jerv G19 vant i dag Agdermesterskapet i 5er-fotball!

Det blir i disse tider arrangert det årlige Agdermesterskapet i 5er-fotball i Sørlandshallen. Der spilles det kamper á 18 minutter. I dag var det aldersklassene G15 og G19 som konkurrerte, og Jerv hadde to lag i begge de to klassene.

Alle 4 lag videre til sluttspill!

Både G15 og G19 imponerte i gruppespillet, og samtlige 4 lag tok seg videre til åttendelsfinaler.

I sluttspillet møtte 15-årslagene gode motstandere, og det ene laget røyk ut i åttendelsfinalen. Det andre G15-laget kom seg videre til kvartfinalen, men måtte der se seg slått. Det ene G19-laget måtte også se seg slått i åttendelsfinalen, der de tapte 3-1 for Arendal Fotball.

G19 kom helt til topps - igjen!

Jerv har som tradisjon å gjøre det godt i Agdermesterskapet med guttene født i 1999 og 2000. Med Svein Aanonsen som trener har den samme spillergruppa vunnet hele 4 år tidligere, før dagens turnering. Årets lag besto av Henning Halldorsson (keeper), Halvor Hovstad, Simen Aanonsen, Petter Ølberg, Aleksander Jørgensen og nykommeren Tor Axel Bringsverd (født 2001), som nylig kom fra Lia IL. 

I åttendelsfinalen slo laget ut Arendal 2 2-0. I kvartfinalen måtte Vindbjart se seg slått 7-2, og i semifinalen ble Arendal 1 slått 6-4! I finalen møtte laget Mandalkameratene. Der gikk laget omsider opp i ledelsen, før de grønnkledde fra Vest-Agder utliknet til 1-1. Men Hovstad & Co. hadde et godt overtak gjennom hele kampen, og avgjorde etter hvert det hele med to scoringer til. Dermed vant G19-laget 3-1 og kunne juble over deres 5. triumf i Agdermesterskapet! Fantastisk! 

Intervju med trener for det seirende G19-laget, Svein Aanonsen.


Annonse fra Obos-ligaen: