Frustrerende tap for Mjøndalen

Pellegrinos scoring i det 34. minutt var nok til å sikre Mjøndalen seieren.

Foto Jan Skaregrøm

Det var knyttet stor spenning rundt været til dagens kamp. Værmeldingene tidligere i uka viste kraftige nedbørsmengder, og mange tenkte nok tilbake på forrige gang Mjøndalen var i Grimstad, da kampen ble avbrutt etter én omgang. Været viste seg imidlertid til å ikke bli noe problem, ettersom det ble opphold og til tider strålende solskinn.

Vi åpnet kampen bra og vi tok føringen fra starten av. Vi skapte gode angrep, særlig på høyresiden med Brice, Hagen og Ulrik. Den største sjansen kommer når Brice slår inn til David på første stolpe. Avslutninga går dessverre like utenfor. Men det er Mjøndalen som får den første scoringa på en kontring. De er 5 mot 3, og ballen havner til slutt hos Pellegrino, som setter den i mål. Videre i omgangen fortsetter vi å være det førende laget, men klarer aldri å få utlikningen, til tross for gode muligheter.

Den første delen av andre omgang er vi fortsatt det totalt førende laget, men et godt defensivt orientert bortelag gjør det vanskelig for oss å trenge gjennom. Når vi satser offensivt etterlater vi oss naturlig nok store kontringsrom, som Mjøndalen også til tider benytter seg av. Ved en anledning kommer Mjøndalen-spissen Boye helt alene med Knutsen, men skuddet går i stolpen. Etter timen spilt kommer Ide Gomes inn, og han kommer etter hvert til en gigantmulighet, nokså lik sjansen til David i første omgang. Men heller ikke han klarer å sette ballen i mål. I sluttminuttene får vi et forholdsvis godt press på gjestene, men vi klarer aldri å få utlikninga. 

Dermed ender det med 0-1-tap for Mjøndalen, i en kamp der vi ikke hadde marginene helt på vår side, samtidig som vi slet å bryte gjennom et godt Mjøndalen-forsvar med Ulrik Arneberg i front. Samtidig brant også bortelaget et par store muligheter, så veldig ufortjent er det ikke at vi sitter igjen med 0 poeng i dag. Nå blir det en to ukers pause før vi reiser til Jessheim for å møte Ull/Kisa søndag 15. oktober. 

Annonse fra Obos-ligaen: