Fotballskolen er over - takk for i år!

3 gøyale dager med masse innsats er over. Vi gleder oss allerede til neste år!

Fotballskolen 2020 er over!

90 barn har hatt tre innholdsrike fotballdager på Jervs fotballskole, hvor det har vært både læring, sosialt, moro, spill, lunsj og gøy. Akkurat som en fotballskole skal være!

2 av dagene i i sol - mens det idag ble terpet og klargjort på fotballhverdagen som venter utover høsten. I regn og vind! 
Og det har vært strålende innsats og store smil hele veien. Vi har kosa oss!

Lunsj hver dag - og avslutter med is!
Vi retter en stor takk til KIWI-butikkene i Grimstad som stiller med alt vi trenger for å lage en god lunsj til barna og en stor takk til seniorgruppa som rigger og serverer. Og gleden er selvsagt stor når KIWI også i år svinger innom med is til alle sammen!

Videre stor takk til OBOS som leverer fotballutstyr og t-skjorter til alle deltakerne, så fotballtreningen kan fortsette hjemme i egen hage eller sammen med venner på løkka.


Trent av spillere!
Årets instruktører har ledet øktene med stødig hånd, og det er gøy å bli trent av spillere fra vårt G19-lag og ikke minst besøk av A-lagsgutta på fotballskolens siste dag. Det å komme tett på idoler som Diego Campos, Mathias Wichmann, Iman Mafi og co - det er alltid stas!

Fotballskole2020

Barna best i jevn kamp!
Tradisjonen tro så ble fotballskolen avsluttet med kamp mellom alle fotballskolebarna og intruktørene.

Instruktørene tok en tidlig ledelse, men den jevne kampen hadde flere mål i seg. Og innsatsen betalte seg, når fotballskolebarna først klarte å overbevise Diego Campos og Alexander Dang til å spille på barnas lag, og deretter sende inn to scoringer for å sikre en 2-1 seier.

Vi er ikke i tvil.
Dette har vært noen herlige fotballdager!

Takk for i år - vi gleder oss til neste år!

Annonse: