Klare for sesonginnspurten!

Vi skal blø for drakta de siste tre kampene og se hvor langt det rekker.

Fra 3. divisjon i 2013 til OBOS-ligaen i 2015 gikk FK Jerv fra å være en mindre klubb på Sørlandet til å bli et lag som markerte seg i fotball-Norge med kvalikfinaler to år på rad, som vi alle husker, mot Start og Stabæk. Vi har stabilisert oss på Norges nest øverste nivå, og med utbygget stadion og en skikkelig klubbadministrasjon er det klart at det har skjedd store endringer på kort tid i klubben. Spillerne er en blanding av lokale og tilkommer fra andre steder i Norge, og samholdet i gruppa er meget god. Alle kjemper sammen med stolthet i å bære Jerv-logoen på brystet, uansett form og resultat!

Nå gjenstår det tre kamper igjen av sesongen 2018, og vi skal gi absolutt alt i alle tre, og sørge for en skikkelig sluttspurt. Med fem poeng opp til kvalikplass er det fortsatt et håp å kapre 6. plassen, ettersom alle tre kampene som gjenstår er mot lag rett over oss, Kongsvinger (H), Ull/kisa (B) og Tromsdalen (H). Uavhengig av kvalik eller ikke - vi tenker langsiktig og tar med oss det positive og de gode opplevelsene fra denne sesongen, og jobber videre gjennom vinteren for å bli enda bedre! 

Nå trenger vi støtte fra alle med hjerte i Jerv på de to gjenstående hjemmekampene, og vi håper på å gi alle som møter opp masse å juble for! Motstander er Kongsvinger. Ses på Levermyr søndag 13:00! Heia Jerv!

Annonse fra Obos-ligaen: