Folkets kamp ble ikke slik vi håpet på

Serievinner Bodø/Glimt ble for sterke på Levermyr.

Det har regnet kraftig stort sett hele helga, men under kampen ble det faktisk stort sett opphold. 1173 tilskuere var på plass til Folkets kamp.

Kampen starter ganske bra for vår del, vi kommer til noen halvsjanser og en del cornere. Men det er bortelaget som går i ledelsen etter 17 minutter. Glenn klarerer ballen i Bodø/Glimts Thomas Drage som presser på, og ballen endrer retning til vårt mål, og går i bue over Knutsen og i mål. Det blir ingen flere mål i den første omgangen, selv om det er vi som stort sett fører kampen.

I den andre omgangen tar det bare 5 minutter før bortelaget øker ledelsen til 0-2 med Kristian Opseth. Etter 62 minutter klarer vi å redusere, og skape full spenning i kampen igjen. David drar seg fint rundt på kanten og slår inn mot Berglann. Han presser Bodø/Glimt-spiller Erlend Reitan når han skal klarere, og klareringen går rett i eget mål. Håpet om poeng ble imidlertid slukket ganske fort når Bodø/Glimt scorer på en kontring til 1-3 i det 67. minutt. I det 75. minutt øker de ledelsen igjen og fastsetter resultatet til 1-4.

Det ble ikke den Folkets kamp vi hadde sett for oss på forhånd, og det ender til slutt opp med et stort tap for et meget godt lag.