Tap til tross for god sluttspurt

Florø ledet 3-0, men det endte 3-2 etter spennende avslutning.

Denne helga gikk turen til Vestlandet og Florø for å møte nettopp Florø, på en fin gressmatte i strålende sol.

Allerede etter 30 sekunder får vi en skikkelig sjanse i mot oss. En Florø-spiller står på 3-4 meter, men ballen går utrolig nok over. Etter 9 minutter sitter den imidlertid for hjemmelaget. En spiller får snudd seg inni feltet med litt tur, og skuddet går i lengste bak Øvretveit. Etter kalddusjen er vi det førende laget, og kommer til en del sjanser. Et par av dem blir nokså store, men ballen gikk aldri i mål før pause, og dermed 1-0 halvveis.

I den andre omgangen får vi den åpningen vi absolutt ikke skal ha, når Florø øker til 2-0, med et skudd fra 17-18 meter som går via en Jervspiller. Nå må vi naturligvis satse masse framover, og Florø får kontringsmuligheter. Den ene av disse klarer hjemmelaget å omsette, og det står 3-0. Det ser mørkt ut, men vi gjer noen offensive bytter og fortsetter å kjempe. Og scoringene kommer. Først med Khalili på corner etter 72 minutter. Deretter reduserer vi igjen etter 82 minutter med Lidberg etter et godt angrep med assist fra målscorer Khalili. De siste drøye ti minuttene slår vi mye langt og prøver desperat å få en utlikning.

Utlikninga kommer dessverre aldri, og det blir tap i Florø i dag. Nå handler det om å forberede oss best mulig inn mot ny tøff bortekamp om én uke mot Sogndal.