Fjerde strake seier

Vi vant dagens kamp mot Ullensaker/Kisa og tok med det vår fjerde strake seier

Vi kom greit i gang i dagens kamp mot Ull/Kisa, men kom ikke til de største sjansene. Vi lyktes flere ganger i første omgang med å komme til gode innlegg, men avslutningene ble hakket for svake. Vi gikk til pause med følelsen av at det var vi som var best og hadde kontroll defensivt.

Etter hvilen tok det ikke lang tid før vi gikk opp i ledelsen. I det 47.spilleminutt raget Ikhsan høyest og plaserte headingen fint i lengste, etter nydelig innlegg av Baidoo. Fortjent ledelse. Vi fortsatte å holde ballen i laget og hadde full kontroll utover i omgangen, men vi fikk dog ikke til å produsere så mange sjanser. I det 89.minutt reduserte Ull/Kisa etter mye trøkk i feltet, uten at vi fikk klarert, og stillingen var da 1-1. Men fire minutter på overtid benyttet vi oss av en siste mulighet. Etter et hørnespark som først ble klarert havnet i bena på Aase. Han la et nydelig innlegg på bakre, og der stod Larsen å stanget ballen i mål. Vi vant 2-1 og kunne juble for vår fjerde strake seier!!

Bytter:
73´ Zernichow inn, Wichne ut
73´ Mafi inn, Solli ut
73´ Aase inn, Baidoo ut
82´ Håbestad inn, Ikhsan ut