FANTASTISK LOKALDERBY NÆRMER SEG!

Til søndag kommer rivalene fra vest på besøk til Levermyr! Sikre deg billett i dag!

Siden kampen mot Elverum 20. august har gutta hatt en god treningsuke med en frihelg for å lade batteriene inn mot denne helgas kamp.
Det er heller ikke noen hvilken som helst kamp; De gule og svarte fra Kristiansand venter på Levermyr søndag klokken 15:00!
Etter en viktig borteseier over Elverum forrige kamp er det et Jerv-lag med stor motivasjon som entrer banen til søndag. Samtidig har en viktig brikke falt på plass denne uka med kontraktsforlengelse på vår høyt verdsatte hovedtrener Arne Sandstø!

Mye i potten for begge lag - ikke minst prestisje.

Vi husker alle det elleville dobbeltoppgjøret mot Start i 2015 da kristiansanderne til slutt ble et lite hakk for store. Den enorme stemninga og støtten vi fikk fra Grimstad-folket den gang ønsker vi selvsagt ikke bare å tangere, men overgå! For å få til dette trenger vi mest mulig støtte når den store «sørlandsduellen» finner sted til søndag. Kjøp billett på våre billettsider i dag for å sikre deg plass til det store lokaloppgjøret!

Legg søndagen til Levermyr og bli med på fotballfesten.
Vi trenger DIN støtte fra tribunen. Kjøp billett idag!


Oppladningen starter med Åpen dag på lørdag!

Vi minner for øvrig om Åpen dag på Levermyr lørdag fra 12:00 – 14:00. Der kan hele familien komme i kampstemning sammen med A-lagsspillerne og barn i alle aldre kan være med på masse gøye aktiviteter! Heia Jerv!

collage åpen dag alt. 1

 

Annonse fra Obos-ligaen: