Skuffende tap i Kongsvinger

To tidlige scoringer gjorde at det ble tap i dag.

Årets første bortekamp i OBOS-ligaen ble ikke som vi hadde håpet på, og vi får det tøft allerede fra begynnelsen av kampen. Etter 7 minutter feller Zernichow en KIL-spiller som drar seg innover i vår 16-meter, og dermed straffe til hjemmelaget. Straffen settes kontant i mål av Castro, og vi får en verst tenkelig start på bortebanen vi har gått på to tunge tap de to foregående årene. Ifølge assistentterener "Mini" er vi for dårlige i vårt eget spill, og vender spillet for sjeldent. I tillegg blir vi for passive i det defensive presset, som gjør at Kongsvinger spiller seg gjennom ved flere anledninger. Etter 24 minutter øker KIL ledelsen, nok en gang med Castro. Hjemmelaget bryter pasningen til Wembangomo, og plutselig havner Castro alene med keeper, og setter ballen i mål.

I den andre omgangen er vi bedre defensivt når vi legger om til 3-4-3, med våre tre midtstoppere Anthony, G. Andersen og Knudsen som en trio bak. Men fortsatt sitter ikke vårt eget spill helt, og vi sliter med å skape store sjanser. Dermed uteblir også reduseringen, og kampen ebber til slutt ut i en fortjent seier 2-0 til Kongsvinger.

Heldigvis var dette bare kamp nummer 2 av årets sesong, og om bare én uke er det ny hjemmekamp mot Mjøndalen!