Uavgjort i serieåpningen

Vi ledet lenge, men det endte til slutt med poengdeling mot Ull/kisa.

Foto Jan Skaregrøm

Endelig var det klart for årets første seriekamp for vår del, etter den utsatte kampen mot Tromsdalen på mandag. Snaue 1300 tilskuere var på plass på Levermyr.

Drømmeåpning

Vi får virkelig en drømmeåpning når Khalili stanger inn 1-0 allerede etter 2 minutter på innlegg fra Ferreira! Etter scoringen er vi det førende laget, og til tider er det gode kombinasjoner i angrepsspillet. - Vi kommer godt igang og spiller en ålreit 1. omgang, sier trener Sandstø etter kampen. Ull/Kisa kommer kanskje noe mer inn i kampen etterhvert, men lykkes ikke med å score. Dermed går lagene til pause på stillingen 1-0!

Ull/kisa best etter hvilen

Etter pause er Ull/kisa mye mer med i kampen, og ifølge Sandstø kommer vi veldig fort ut av det, og blir stresset, som fører til at vi gjør en del rare valg. Ull/Kisa kommer til noen gode muligheter, samtidig som vi også er frampå ved enkelte anledninger, og kanskje blir vi også snytt for straffe når Tor André Skimmeland Aasheim blir felt ca. midtveis i omgangen. Etter 78 minutter kommer utlikningen til bortelaget som på sett og vis hadde ligget litt i luften. Etter dette prøver vi å mobilisere framover for å få 2-1-scoringa, men vi kommer ikke til de helt store mulighetene.

Dermed ender det uavgjort 1-1 i serieåpningen mot Ull/Kisa. Nå handler det om å jobbe med det som kan bli bedre inn mot neste kamp om én uke, borte mot Kongsvinger! Heia Jerv!