En "Hawaii-kamp" mot Arendal endte med seier!

Fredag vant vi vår siste preseason-kamp 3-2 i en jevn affære på Myra.

Mange tilskuere hadde tatt turen til Myra for å se de to naborivalene i aksjon. Stemninga på tribunen var svært god, så man kan jo bare forestille hvordan det blir når det virkelig gjelder senere i sesongen!

Rotete første omgang

Kampen åpnet godt for vår del. Vi hadde ballen mest og skapte mest de første minuttene. Allerede i det femte minutt gikk vi opp i ledelsen. Andreas Hagen fikk en fot på ballen etter en corner og satte den i mål. Ledelsen skulle ikke bli langvarig for etter 13 minutter er det en Grimstad-gutt som scorer for Arendal. Lars Kilen får et drømmetreff fra rett utenfor sekstenmeteren og ballen går rett i vinkelen, og dermed balanse i regnskapet igjen.

Utover i omgangen tar Arendal mer føringa i kampen. Vi får ikke spillet helt til å sitte, og Arendal kommer til et par gode sjanser. Etter 25 minutter går Arendal opp i ledelsen ved en corner. Det samme kampbildet fortsetter, men uten flere mål til noen av lagene før pause.

Bedre etter pause

Etter pause var det et bedre Jerv-lag på banen. Vi tok igjen over initiativet i kampen, og spillet satt enda bedre nå. Ti minutter ut i omgangen kommer utlikningen. Nok en gang scorer vi på corner, og nok en gang er det Hagen som er sistemann på ballen!

Vi fortsetter å ha overtaket i kampen nå, og etter 61 minutter tar vi ledelsen. Et flott angrep ender hos Berglann som bare banker ballen i motsatt kryss! Resten av omgangen bølger litt fram og tilbake; Arendal kunne fort utliknet og likedan kunne vi ha økt ledelsen ytterligere. Men det blir med disse fem målene i årets siste treningskamp.

Minis oppsummering

Assistenttrener Mini beskriver kampen som en "Hawaii-match". Allikevel er han bedre fornøyd med hvordan spillet ble utover i andre omgang, og legger til at det alltid er deilig å vinne fotballkamper.

Nå er preseason over og neste kamp er serieåpningen i OBOS! Vi møter Florø borte 2. april klokka 17:00.