Dugnad med salg av bambussokker

I samarbeid med Bambusa har Jerv dugnad hvor de selger verdens beste sokker, laget av bambus.

I dag ble dugnaden sparket i gang av A-laget hvor hver enkelt spiller har ringt rundt for å prøve å selge bambussokker. En del av summen sokkene selges for går selvsagt til Jerv. Dette er en dugnad som blir gjennomført av A-laget, i tillegg til at barne og ungdomsavdelingen tar del i den. 

Jerv har det siste halvåret testet ut nettopp disse sokkene, og alle er fornøyde. Tilbakemeldingene er samstemte: "Det er de beste sokkene som finnes"

Sokkene er laget av bambus og de er like varme som andre sokker, men mer behagelig å ha på seg. Dette er virkelig verdens beste sokker. Og ikke nok med det, bambusen er også økologisk dyrket. 

Dette er universalsokker, og skal derfor passe til omtrent alle. Med andre ord er dette sokker nesten hele familien kan bruke. Ankelsokkene er størrelse 36-44 og de lange sokkene er størrelse 38-45. Ankelsokkene kan fåes i svart eller hvit, mens de lange kun er i svart. 

Vi selger gavepakke som inneholder 7 par ankelsokker og 5 par lange sokker, dette koster 400 kr. Man har også mulighet til å kjøpe enkeltvis, da er det 200 kr for 7 par ankelsokker og 200 kr for 5 par lange sokker. 

Vi minner også om at det er Farsdag 10.november og det er heller ikke lenge til jul. Er dette kanskje årets julegave? Alle trenger jo sokker. 

Er du interessert i å kjøpe sokker? Send en mail til: rn@fkjerv.no

Annonse fra Obos-ligaen: