Det ville seg ikke i kveld

Et effektivt Sandefjord slo oss 2-0.

Dagens hjemmekamp mot topplaget Sandefjord ble ikke slik vi hadde ønsket. Bortelaget vinner 2-0 etter to scoringer i den første omgangen.

Den første scoringen kommer allerede etter fire minutter når Sandefjord får en tvilsom straffe som settes i mål av Pontus Engblom. Banespillet er jevnt og vi er fullt på høyde gjennom hele kampen, men som Sandstø sier, "Det nytter ikke å ha banespill og sjanser når vi ikke klarer å sette sjansene våre".  Vi får til sammen tre store sjanser i den første omgangen, men ballen vil altså ikke i mål. Etter 30 minutter er Zernichow uheldig med en pasning, noe Sandefjord utnytter og scorer igjen. Lagene går til pause på 0-2.

I den andre omgangen fortsetter vi å prøve og prøve, men vi sliter med å skape et skikkelig trykk på bortelaget. Vi får et par store sjanser til, den største ved innbytter Khalili, men også den går utenfor. Ballen går aldri inn, og det ender dermed 0-2 og 0 poeng i kveld.

Sandefjord er mye bedre foran mål enn oss i dag og vinner en jevnspilt fotballkamp. Nå er det sommerferie, og spillerne har nå en "aktiv ferie" hvor hver enkelt spiller har sitt eget egentreningsopplegg, før de samles i god tid før neste kamp som er borte mot Raufoss 21. juli. God sommer!

PS: Invtervju med Sandstø og bilder fra kampen på våre fb-sider.