Bortetap i Trondheim

En OK bortekamp ender med 3-1-tap for Ranheim.

Det har allerede blitt klart at vi har sikret oss spill i OBOS-ligaen også i 2018, så denne kampen hadde ikke allverdens betydning i den forstand. Allikevel dro gutta til Trøndelag med et klart ønske om å vinne og få en positiv kamp etter to stygge tap. Slik ble det dessverre ikke.

Etter 20 minutter går Ranheim opp i ledelsen til tross for at de hadde produsert få sjanser mot et kompakt Jerv-lag. Målet er et langskudd som går via en spiller og i mål fra langt hold. Ifølge assistenttrener Mini er dette litt symptomatisk for den situasjonen vi har vært i den siste tiden. 6 minutter før pause får Ranheim et litt tvilsomt straffe, som de setter i mål.

Dermed handlet det om å mobilisere i pausen for å heve oss og komme tilbake i kampen. Og det er et mye bedre lag som kommer på banen etter sidebytte. Vi er det klart beste laget i den andre omgangen og får et spillemessig overtak på hjemmelaget. Til slutt kommer også scoringa når Glenn scorer på en straffe som Wichmann skaffer når han blir felt like foran mål. De siste ti minuttene presser vi på for utlikninga, men så blir det istedenfor scoring i motsatt ende. Dermed vinner Ranheim 3-1.

Alt i alt var det en "alright" bortekamp til tross for tap. Vi slipper hjemmelaget til forholdsvis få sjanser, men vi er for dårlige foran deres mål, og samtidig slipper inn for lett i eget mål. Nå gjenstår det kun én kamp av årets OBOS-liga, og det er hjemme mot Florø om en uke! Da ønsker vi sølvfølgelig å avslutte med en seier i det som mot slutten har blitt en tung høst.