Bemanningsbyraaet er nye på laget!

Satser på ytterligere vekst i Jerv!

Markedslederen i Agder - satser på Jerv!

- Vi ønsker å bli med som sponsor av Jerv, da vi opplever klubben som godt forankret på Sørlandet og som en spennende arena for næringslivet.
For oss er det viktig å være synlige i markedet og vi anser nettverket som Jerv har bygget opp, som profesjonelt og verdifullt for oss som bedrift, sier Gry Knutsen som er daglig leder av Bemanningsbyraaet i Aust-Agder.

Vi leverer personell både på innleie og fastansettelser i mange forskjellige bransjer og synes nettverket som Jerv har er spennende og byr på store muligheter for oss som sponsor og nettverksaktør. Vi har stor tro på at vi kan høste mye ut av dette.

Også håper vi selvsagt at Jerv får en en solid sesong på banen!, avslutter Knutsen.

Vi gleder oss til å spille på lag med Jerv!


Om Bemanningsbyraaet

Bemanningsbyraaet er et av Norges ledende bemannings- og rekrutteringsselskap. Siden oppstarten i Kristiansand i 2005 har vi tatt markedslederposisjonen i Agder og etablert kontorer i Bergen, Stavanger, Mandal, Arendal, Skien og Oslo.

Bemanningsbyraaet tilbyr rekruttering og utleie av medarbeidere til alle stillinger og innenfor flere bransjer. Noen av fagområdene vi rekrutterer til er Økonomi/Regnskap, Kontor/Administrasjon, Ledelse, Salg/Marked, IT/Ingeniører, Lager, Logistikk og Sjåfører. Vi har ansatt over 7500 medarbeidere til faste og midlertidige stillinger. Av disse utgjør over 400 rekrutteringer til høyere stillinger.

På jakt etter jobb eller skal du ansette?
Les mer om Bemanningsbyraaet her.

Annonse fra Obos-ligaen: