Begrenset antall tilskuere får se Jervkampene

Et fullsatt Levermyr er dessverre noe vi ikke får se med det første - uansett hvor mye vi skulle ønske og ville få det til. Myndighetenes retningslinjer tillater nå 200. Og hvem er dette?

Kun 200 på kamp!

Som arrangør, uansett type arrangment, så er en fullsatt arena det alle drømmer om. Enten det er konserter, turneringer, fotballkamper eller alle andre typer arrangement. 2020 er annerledesåret, så her gjelder det bare å ta i mot alle de muligheter vi får. Og akkurat nå er det 200 som er tallet.

Strenge krav til smittevern og avstand
Levermyr er en arena rustet for å kunne ta imot mer enn 200 tilskuere, ut fra de strenge smittevernskravene som er lagt - det gjelder både avstand, innslusing, innganger og områder publikum kan sitte og oppholde seg på. Vi har mulighet til å ta imot flere - men akkurat nå er 200 på tribunen, mer enn null, og noe vi er veldig takknemlig for. Men vi ønsker oss flere..

Hvem får se kamp?

Vi står nå ovenfor den vanskelige avgjørelsen om å fordele antallet billetter på de grupperinger det skal fordeles til. Dessverre så vil det kanskje bety at du ikke får se hver kamp, når vi skal lage en fordeling som er mest mulig rettferdig.

Billettkravene:
Alle som får billett, vil bli personlig kontaktet av klubben til uken.

- Billetten er personlig, og kan ikke videreformidles til noen andre
- Billettholder må kunne fremvise legitimasjon ved innslipp
- Billetten har et fast sete, etter de smittevernskrav som er - og man skal sitte på det angitte setet som beskrevet på billetten.
- Man får eget tidspunkt for innslipp, og en egen inngang/utgang, som må følges. Det vil også være styrt utslipp av stadion.

- Er det flere i grupperingen enn det er antall billetter til grupperingen, vil billettene fordeles (trekkes) og alle skal ha fått tilbud om billett, før man får tilbud om billett på nytt.

Det vil være kiosk på kampdag, og det vil være et virtuelt loddsalg i forkant av kamp, hvor man kan kjøpe lodd og være med i trekningen - uansett om man er på kamp eller ikke.

Sesongkort er beste måten for å se kamp!

Ja, du leste riktig.
Sesongkortholdere har faktisk nå en stor fordel, med å kunne få se kamper på Levermyr. Har du ikke sesongkort - så er du heller ikke med i trekningen.

Kjøper du sesongkort, er du med i trekningen om billetter til kampene på Levermyr i 2020. Kjøper du sesongkort, støtter du FK Jerv i en annerledes og tøff tid. Kjøper du sesongkort så kan du virkelig ta del i de stolte øyeblikkene som vil komme i 2020!

Sesongkort selges til spesialpris, kr. 1600,- 

(samme som førjulsprisen).
Ønsker du å kjøpe sesongkort - gjør det selv her
Eller ta kontakt med billettkontoret vårt på epost - klikk her

 

Husk - vi blir kanskje få på tribunen, men vi kan allikevel lage "fotballfest"

    

Annonse fra Obos-ligaen: