Årets teambuilding - på Rauland!

I fantastiske omgivelser på Rauland - ble årets teambuilding gjennomført!

Rett fra seier over Notodden til fokus på samhold og lagbygging!

Umiddelbart etter kampen mot Notodden på fredag ble kursen satt mot Camp Vierli på Rauland. Teambuilding var på programmet resten av helgen.

Gutta som var utstyrt med biler levert fra sponsor JM AUTO AS kjørte direkte fra felles frokost på Jervhuset til Notodden fredag morgen, og fortsatte turen videre til Rauland og Camp Vierli etter kampen.

- Å få en helg som dette etter en lang og tøff treningsperiode i starten av året er utrolig viktig. Vi har hatt et supert opplegg, og gutta har både fått konkurrert innendørs og utendørs, har blitt utfordret på å bruke hodet på noe annet enn fotball - og ikke minst blitt bedre kjent, sier Arne Sandstø.

Teambuildingen 2018

Gutta ble delt i lag på 4 personer (et med 5) på ren tilfeldighet, her skulle forskjellige roller deles inn - og alle skulle delta i oppgavene, på en eller annen måte. De var gjennom en Quiz, Akebrettstafett, Fotooppgave (finne forskjellige steder som skulle tas lagbilde ved), Parodioppgave (parodiere en kjent person og bli gjenkjent av et publikum), Grille pølse på bål til Reidar (bygge og tenne bål og grille pølse til Reidar - servert på den mest kreative måten) og mimekonkurranse. I tillegg var det lagvis Kahoot! og musikkquiz.

Alt ble gjennomført med solid innsats av alle spillerne!

Vinnerlaget: "De 4 store" (Jan, Vegard, Brice og Sander)
- stakk av med flest mulig poeng, på en noe omdiskutert, men til slutt godkjent metode.

Norske Talenter-show for taperlaget
Laget med færrest poeng, måtte ut i en intern duell. 
Norske Talenter stod på programmet - hvor en og en av de fire måtte underholde med sang, dans, trylling eller annet for resten av laget.

Her skulle en taper kåres, som fikk en "premie" av laget. 

Taperlaget: "Spice Girls" (Kristoffer, Halvor, Tobias og Ulrik)
- Her gikk Kristoffer Tønnessen tapende ut, og ble premiert med en ukes slavearbeid for sine lagkamerater.

Fokus på verdier, bli kjent og ha det gøy!

- Vi har hatt solid innsats av samtlige på konkurransene på lørdagen, hatt gode interne møter og samlingspunkter på å sette noen verdier og kjøreregler for gruppa i 2018 og ikke minst hatt det sosialt og veldig gøy.
Vi er strålende fornøyd med utbyttet etter helgen, avslutter Sandstø.

Vi takker VisitRauland og Camp Vierli for god oppvartning. Takk til JM AUTO AS for lån av biler. Og ellers applaus til alle gutta for solid innsats gjennom helgen! 

Se bildeserie fra helgen her:

Annonse fra Obos-ligaen: