Årets sponsor 2017 forlenger med Jerv!

Volvo- og Renaultforhandleren - JM Auto AS - har signert ny avtale!

Årets sponsor 2017 - JM Auto AS

Under Jerv Awards 2017 på Club Skyline i Grimstad ble JM Auto AS belønnet med prisen som Årets sponsor 2017.

Juryens begrunnelse:

"JM Auto AS har inn mot 2017 vist et ekstra engasjement og energi knyttet til sponsoratet i Jerv. Gjennom å markere seg med biler, profilering og alltid stille opp på arrangementer – viser JM Auto og deres to merkevarer, VOLVO og RENAULT, at de virkelig spiller på Jervlaget. I en sesong hvor Arendal Fotball også har spilt på samme nivå, har de stått trofast på den riktige siden av kommunegrensen, på tross av sin egen lokalisering på Stoa.

Bilene til Ulrik Berglann og Kristoffer Tønnessen kronet verket – med to Renault Clio som virkelig markerer seg i bybildet."

Nå forlenger de avtalen med Jerv!

- Vi er stolt over det Jerv har fått til og det vi har fått til med Jerv, forteller Ove Hagen under kontraktsigneringen.

Og ikke minst er vi veldig stolte over å vinne prisen som Årets Sponsor i 2017!

- Vi er nødt til å være flinke til å bruke sponsoratet som vi er en del av i Jerv og har bare lovord å komme med om klubbens sponsornettverk. Det er mange som handler av hverandre og som er trofaste mot andre kollegaer i sponsornettverket. Vi trives godt i nettverket og er meget fornøyd med det vi får igjen av både synlighet og selvsagt også salg, fortsetter Ove Hagen i JM Auto AS.

- Tro på en bedre sesong i 2018!

Både spillere, supportere og oss sponsorer har blitt godt vant gjennom de siste årene - og da blir jo 2017 en sportslig nedtur. Men klubben sikret plassen og vi har stor tro på at det blir solid revansje i 2018. Vi har stor tro på Jerv, avslutter daglig leder i JM Auto AS.

Suksess med kickbackavtale!

Volvo og Renaultforhandleren på Stoa utenfor Arendal lover at kickbackavtalen til Jerv vil opprettholdes som en del av avtalen. Her mottar klubben noen tusenlapper per bil som blir solgt/leaset til de med hjerte for Jerv.

Husk å nevne kickback til Jerv i salgssamtalene med JM Autos bilselgere!

FK Jerv ser frem til en spennende 2018-sesong med JM Auto AS på laget!

Annonse: