Andreas Hagen Hødd

Takk for meg

Andreas takker for seg

Hei alle Jervpatrioter!

Tenkte jeg bare ville si noen ord etter alle disse årene sammen. Åtte år er ikke veldig lenge i løpet av et helt liv, men åtte år i en klubb er veldig lenge i dagens fotball. Jeg har hatt gleden av å være med å redde klubben fra nedrykk, rykke opp et par ganger og ikke minst noen kvalikkamper som mange vil huske resten av deres liv. 

Jeg startet tidlig en dialog med FK Jerv om muligheten for å flytte på meg etter denne sesongen. Vi skal bli foreldre til en liten gutt i slutten av mars og ytret et ønske om å flytte nærmere familien min på Østlandet. Klubben har vært fantastisk i denne prosessen og innvilget mitt ønske grunnet tro og lang tjeneste. Det er jeg veldig takknemlig for. Jeg har hatt gleden av å være spiller og ikke minst trener for en del yngres lag i klubben. Som spiller i FK Jerv over disse årene har det vært veldig spennende å følge klubbens fremgang sportslig. Fra å nesten rykke ned til 4.div, til å bli en etablert OBOS klubb. Jeg fikk lov å være med Mini som trener i starten, og etter det har jeg vel kun hatt på meg trenertøy hver eneste dag de siste fire årene, til min kones frustrasjon noen ganger. Måten Arne og Mini lot meg bruke de som sparringspartner og ikke minst lære av de har betydd veldig mye for meg. 

Jeg vil også nevne PG, som hentet meg i 2007. Det du har bidratt med for meg og ikke minst familien min setter jeg veldig pris på. Jeg har fått utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger fra medspillere, spillere jeg har trent og generelt Jerv mennesker som jeg har blitt kjent med over disse årene. Det betyr utrolig mye for meg og familien min, og vi setter umåtelig pris på det! Jeg vil takke alle spillerne som har vært i klubben i disse årene. Det har vært veldig mange fine typer i Jerv disse årene, og har de ikke vært det når de kom, så har de blitt det når de dro. Det er en av de gode tingene med FK Jerv. 

Ungdomsavdelingen, jeg har vært veldig heldig som har fått trent veldig mange gode unge fotballspillere i klubben. Man hører alltid om hvor mye en trener har betydd for en spiller, men for meg har det vært motsatt. Først har jeg trent selv med A-laget, for så å ha en økt med talentfulle spillere i FK Jerv etterpå, det har vært perfekt for meg. 

Sist, men ikke minst, vil jeg takke min venn Knut Ugland. Hadde ikke vi begynt på NTG sammen i førsteklasse på videregående, så er det ikke sikkert jeg hadde vært i FK Jerv i det hele tatt. Det du, og familien din, har bidratt med i denne klubben taler for seg selv, så det behøver jeg ikke gå mer innpå. Ønsker FK Jerv alt godt for det kommende året og fremtiden. Jeg følger med! Gleder meg til å sette meg ned ved siden av Glenn på tribunen, hvor vi skal klage og sutre over at alt var mye bedre før...

Takk for meg,

Andreas Hagen

Annonse fra Obos-ligaen: