Ahlsell inn på drakta!

En av nordens ledende industrileverandører er inne på Jervdrakta!

Velkommen på laget, Ahlsell!

Fotballsesongen i Obosligaen er godt i gang, noe på overtid – og kampene kommer tett.
Gjennom en hektisk sommer har det blitt spilt flere kamper, og for deg med det trente øye så har du kanskje lagt merke til en ny sponsor på begge skuldrene på de flotte Jervdraktene for året.

Ahlsell
Ahlsell er Nordens ledende leverandør av produkter og tjenester innen VVS, VA Elektro, Verktøy og Personlig verneutstyr.
Og nå pryder de også Jervdraktene til A-laget og vil være godt synlige på arenaen når Jerv spiller hjemmekamper på Levermyr.

- Vi er meget fornøyde med å ha kommet til enighet med en stor, solid bedrift som Ahlsell, som har en solid merkevare.
Ahlsell er leverandør til flere selskaper i vårt sponsornettverk, og vi er stolte over å kunne inkludere dem i vårt nettverk, å kunne spille med deres merkevare på drakta og som en godt synlig aktør på flotte J.J Ugland Stadion – Levermyr, sier daglig leder Trond Christoffersen i FK Jerv.

Også hos Ahlsell er de stolte over å være en del av Jervfamilien
- Vi er opptatt av å kunne pleie og skape synergier av å være med i et veletablert og spennende sponsornettverk som det FK Jerv tilbyr, sier salgssjef i Ahlsell, Erik Tandberg.

Videre er vi stolte over å bidra lokalt og å kunne knytte vår merkevare opp mot en klubb som betyr mye for regionen vår, både for store og små fotballspillere, for supportere, deres medlemmer og sponsorer. 
Vi er stolte over å spille på lag med FK Jerv, avslutter Tandberg.

Velkommen på laget, Ahlsell!

Annonse: