Agder Eiendomsservice AS fortsetter!

Ny sponsoravtale er signert.

Agder Eiendomsservice AS satser videre med Jerv!

- Vi er veldig fornøyd som sponsor i Jerv og får mye ut av det å være med i sponsornettverket, sier daglig leder Kjell Solheim i Agder Eiendomsservice AS.

Agder Eiendomsservice AS var ny Jervsponsor foran 2017-sesongen, har gjennom tilstedeværelse og aktivitet etablert seg i nettverket og opparbeidet seg flere gode kunder, oppdrag og relasjoner.

- Vi er en totalleverandør av eiendoms- og renholdstjenester, og har et godt spenn av kunder i regionen her, og mange av disse kundene er andre Jervsponsorer, forteller Solheim.

- Blitt fotballinteressert!

- Vi gikk inn i sponsoratet med tilnærmet null fotballinteresse, men har gjennom sesongen blitt mer og mer interessert, fortsetter han.

Sponsoratet i Jerv handler om mer enn fotballinteressen, men det er klart at det å få litt fotballinteresse gjør sponsoratet enda mer attraktivt for oss, sier han.

Lite selskap, men i stadig vekst!

Agder Eiendomsservice AS er et lite selskap, men vi er hele tiden i vekst.
Hos noen kunder leverer vi flere tjenester, mens hos andre så leverer vi kun på utvalgte områder. Målet er å fortsette veksten og da er Jervsponsoratet midt i blinken, avslutter Solheim.

Kontakt Kjell Solheim om du ønsker bistand på alt fra vaktmester- og eiendomstjenester, renhold, snørydding, fasadevask eller annet.

Vi gleder oss til nytt år med Agder Eiendomsservice AS på laget! 

Annonse fra Obos-ligaen: