3 nye år med J.B. Ugland Selskapene!

Ny treårig avtale er signert!

Viktig samarbeid forlenges!

Siden 2017-sesongen har vårt utviklingsarbeid hatt en navnsponsor tilhørende J.B. Ugland Selskapene.
Avtalen har også gjort selskapene til hovedsponsor for hele barne- og ungdomsavdelingen i klubben.

Nå er det skrevet ny 3-årig sponsoravtale som sikrer tre nye år med et viktig samarbeid.

JBU-akademiet_horisontal_liten_sort

JBU Akademiet har blitt en merkevare her lokalt, og som hele FK Jerv er meget stolt over. J.B. Ugland Selskapene bidrar til at utviklingsarbeidet kan drives som det gjør - og som sikrer at barn og unge både i Jerv og i klubbene rundt har en solid arena å utvikle seg på.

JBU - Stolthet i å utvikle!

Denne har vi adoptert inn i utviklingsarbeidet i Jerv og står for mye av det som er viktig for klubben, både rundt det å utvikle spillere, lag og ikke minst klubb.

- Vi i FK Jerv er veldig takknemlige for å ha signert en ny treårig avtale med våre venner i J.B. Ugland. De er med å skaper en positiv merkevare for hele Jerv, som vi er stolte over å assosiere oss med og bygge opp under, sier Trond Christoffersen, daglig leder i Jerv.

Vi har hatt et spennende og utviklende samarbeid i tre år, og gleder oss til å ta fatt på tre nye år sammen.


Stolt sponsor!
- Vi i J.B. Ugland Selskapene er stolte av å fortsette samarbeidet med Jerv. Spesielt er vi opptatt av satsingen på barn og unge i regionen, det støtter vår visjon «Stolthet i å utvikle».

Det er viktig at barn har sunne interesser og noe å holde på med på fritiden. Jervs arbeid med barn- og ungdom skaper denne møteplassen, sier konserndirektør i J.B. Ugland, Johan Martin Ugland.

Annonse fra Obos-ligaen: