3 nye år med Fargerike Grimstad!

Fargerike Grimstad forlenger sin sponsorstøtte til FK Jerv med 3 nye år!

Tidligere i uken fortalte vi om at vi var enige om en 3-års sponsoravtale med en aktør som har lang fartstid i Jerv. 
Det kom inn mange innspill på hvem dette kunne være, men riktig var altså

Fargerike Grimstad!

Avtalen med Fargerike Grimstad strekker seg over 3 år, og er den høyeste avtalen Jerv har med Fargerike Grimstad noensinne. Og Fargerike-logoen vil være enda mer synlig de tre neste årene.

Gjennom mange år har Roald Yttervik og Fargerike Grimstad støttet FK Jerv. I oppturer og nedturer har de vært med, og de gleder seg til de neste 3 årene på Jervlaget.

- Jerv er viktig for oss og vi er glade for å spille på lag med byens fotballag, sier Roald Yttervik i Fargerike Grimstad.

Vi gjør dette både for å støtte klubben i vårt hjerte, men også med et klart ønske om å få alle med Jervhjerter til å bruke vår butikk og våre tjenester hos Fargerike Grimstad, fortsetter han.

Roald Yttervik foran butikken i Interiørgården.
Roald Yttervik foran butikken i Interiørgården.

Vi vil de neste 3 årene fortsette med synlighet på bekledning og spillerdrakter i klubbens barne- og ungdomsavdeling, samtidig som vi har skilt på Levermyr Stadion. 

- Fargerike Grimstad er stolt sponsor av Jerv, og gleder seg over utviklingen i klubben og ser frem til de neste årene på Jervlaget, avslutter Yttervik.

Oppfordringen er klar..
Stikk innom gjengen på Fargerike Grimstad for en fargerik og hyggelig handel!

Gratulerer med å ha tippet riktig!

På Facebook lanserte vi en gjettekonkurranse, og ikke mange tippet riktig, men en var tidlig ute med riktig svar.

Vi gratulerer Johnny André Aasbø med riktig svar og dermed en liten premie fra FK Jerv. Premien kan du hente på Jervhuset ved anledning!

Annonse: