200 tilskuere på kamp!

Hvem er de 200 utvalgte som får se kamp

Kun 200 slipper inn!

Vi jobber for å gjøre fordelingen av billetter til mandagens første hjemmekamp, så rettferdig som mulig. Hadde det vært opp til oss, ville vi sluppet inn flest mulig, men reglene åpner for 200 publikummere.

Fordelingsnøkkelen
Som klubb har vi et ansvar for å både sesongkortholdere som trofast stiller opp på alle kamper, hvert eneste år, og for våre kjære sponsorer og ikke minst Svaberget. 

Når vi nå har fordelt de to hundre plassene, så vil det være under et strengt regime både på innslipp på stadion, hvor man kan sitte og billetten er personlig (må kunne fremvises legitimasjon). Det er altså ikke mulig å videreformidle billetter til andre, som ikke er registrert.

Vi vil slippe inn så mange sesongkortholdere og Svabergetmedlemmer som mulig, og i tillegg fordele ut blant sponsorer og samarbeidspartnere. I tillegg vil et utvalg av personer med hederstegn få tilbud om billett.
Der det er flere enn grupperingen tilsier på fordelingen, vil det bli loddtrekning.

Kontaktes nå før helgen - får billett på epost

De heldige utvalgte vil få en telefon eller epost fra FK Jerv, som bekrefter at man får billett til kampen. Man må bekrefte om man vil benytte seg av billetten/e, eller så fordeler klubben billettene videre på listen.

Billetten vil deretter sendes til de 200 utvalgte da enten på epost, i TICKETCO-appen eller på sms. For de som ikke bruker noen av disse mulighetene, vil det bli anledning til å hente en fysisk billett.

Alle som får billett må kunne legitimere seg ved inngang til kampen.


Sesongkortholdere - viktig info
Dere har rettigheter som sesongkortholdere til kampen, men kan ikke/trenger ikke det fysiske sesongkortet for inngang.
Man får tildelt et fast sete som skal benyttes, og en egen billett per arrangement man skal delta på.

Vi gleder oss til første hjemmekamp!

Annonse: