Skuffende hjemmetap

To reduseringer holdt ikke til poeng mot HamKam.

F

Vi var endelig tilbake på eget (nytt) gress i dag, og var klare for å ta 3 poeng mot Hamarkameratene. Etter en meget skuffende første omgang, ble det ikke slik.

Etter allerede 5 minutter kommer vi under 0-1 etter et veldig uheldig utspill fra keeper Øvretveit. Etter 13 minutter økte bortelaget ledelsen på et feilaktig idømt frispark som slås inn på bakre stolpe og settes i mål. For å gjøre det hele til en mareritt-omgang for oss, øker HamKam til 0-3 på nok et innlegg. - Etter en sånn omgang fortjener vi ikke å vinne fotballkampen, sier Sandstø etter kampen.

Etter pause var det dog en helt annen kamp. Vi kommer mye høyere i banen og scorer bare 4 minutter ut i den andre omgangen, når Wichmann setter inn et nydelig frispark fra 18-20 meter. Da tennes det naturligvis et skikkelig håp, samtidig som bortelaget kanskje begynner å få litt nerver. Vi fortsetter å kjøre på, samtidig som vi setter inn debutant Peter Reinhardsen på midtstopper, og setter Glenn fram som spiss. Da kommer også nok en redusering, til 2-3 i det 73. minutt. Hagen får en flott ball av Brice på høyresiden, dribler en HamKam-spiller og slår inn til Khalili som banker ballen i mål. Det siste drøye kvarteret presser vi desperat på for utlikningen, og vi kommer svært nære, men det ender 2-3 og med tap i dag. Dette var årets

Etter kampen skryter Sandstø av debutant Peter Reinhardsen (19). - Han kommer inn og leverer langt over godkjent. Han er god til å ta med ball, har et godt tilslag, og er kvikk. Og han blir kastet rett inn i det til og med uten oppvarming.