Ett bortepoeng på Vestlandet!

Vi kommer tilbake etter å ha ligget under med to mål i kveld.

Jervgutta reiste i dag tidlig til Vestlandet og Sotra for å møte Nest-Sotra på Ågotnes Stadion. Med Brice ute med gule kort fikk vi en debutant fra start, Peter Reinhardsen. Det hele begynte dårlig i finværet på Sotra. - Vi blir spilt for lave den første halvtimen, sier Mini. Etter bare 16 minutter kommer vi under 1-0 når Nest-Sotra scorer på straffe. Mot slutten av den første omgangen kommer vi mer med i kampen, og lagene går til pause på stillingen 1-0.

Etter pause går vi ut med mer trøkk og energi, men får ikke uttelling. Tvert imot blir vi straffet hardt, og slepper inn mål på en dødball etter 54 minutter. Nå så det veldig mørkt ut for vår del, men noen gode bytter og ny energi i laget gjorde at vi klarte å kjempe oss tilbake i kampen. Etter 71 minutter sitter reduseringa. Luke Ferreira og innbytter og debutant Håkon Suggelia kombinerer fint på høyresiden. Luke får lagt inn fra dødlinja, og ballen går via keeper og til Daniel Aase som kan sette ballen i mål. Han scorer dermed sitt første mål i Jervdrakta! I det 90. minutt kommer utlikninga! Denne gang er  kaptein Glenn Andersen som scorer - når han kriger i mål på en corner!

Det blir kampens siste mål, og vi klarer å komme tilbake etter å ha ligget under med to! - Vi viser god fighterevne med å komme tilbake, sier Mini etter kampen! Vi tar med oss ett ok poeng mot et godt Nest-lag, og ser nå fremover mot FOLKETS KAMP mot Sandnes Ulf om én uke! Heia Jerv!