Tungt tap i Hamar

HamKam hadde mer energi enn oss og vant 2-0 i dag.

Med fire strake seire kom vi til Hamar i dag med håp om å forlenge denne flotte seiersrekka. Slik ble det ikke, og hjemmelaget HamKam beholdt alle 3 poengene på Hamar.

Det blir en noe rotete åpning på kampen, hvor hjemmelaget kommer best igang. Etter 14 minutter går de grønne og hvite i ledelsen når Donnum skyter et innlegg ned i bakken og over Øvretveit. Utover i omgangen klarer vi å heve oss noe, men vi skaper ikke allverdens med sjanser. Lagene går dermed til pause på Briskeby på stillingen 1-0.

Etter pausen går vi ut med litt ny energi, og er det førende laget. Men så skjer det verst tenkelige, at HamKam øker ledelsen. Et skudd fra Onsrud går via Knudsen og nok en gang er Øvretveit satt ut av spill. Resten av kampen klarer vi aldri å finne veien til nettmaskene, selv om vi er nokså nære ved et par anledninger. Det blir mye stopp i spillet og det hele ebber ut i 2-0.

Vi taper fullt fortjent på Briskeby i dag, ifølge Sandstø selv. Hjemmelaget viser mer energi enn oss, og vi klarer ikke å holde høyt nok tempo i ballen til at HamKam avgir de store rommene. Nå handler det om å komme seg hjem til Grimstad i kveld, og restituere best mulig fram mot hengekampen borte mot Tromsdalen som kommer allerede førstkommende onsdag.