Surt tap etter sen scoring

Kongsvinger vinner 2-1 i dag.

Med et lite håp om 6. plass og kvalik til Eliteserien var denne kampen skikkelig spennende, og med seier i dag ville vi vært fullt med i kampen om 6. plassen. Slik ble det dessverre ikke, og Kongsvinger til slutt 2-1.

Sandstø og Mini hadde gjort om på formasjonen før denne kampen, og Peter Reinhardsen, Glenn Andersen og Espen Knudsen spilte i en treer bak i en 3-5-2-formasjon. Vi åpner kampen bra og tar føringa i kampen. Vi får samtidig noen gode sjanser, men ballen går ikke i mål. Istedenfor er det bortelaget som tar ledelsen på en corner som blir slått inn mot første stolpe. Resultatet til pause blir 0-1.

Etter pause fortsetter vi å trykke på fremover, men det siste lille mangler på den siste tredjedelen. Men plutselig våkner ringreven Aram Khalili. Med et saksespark/volley banken han ballen utakbart nede i lengste hjørne etter 51 minutter. Med 1-1 og nesten en omgang igjen har vi alle muligheter til å ta alle poengene. Zernichow, Berglann og Somdal kommer også inn for å krige inn vinnermålet, men det vil seg i ikke i dag. Og når vi flytter masse folk fram, er det istedenfor Kongsvinger som kommer på en kontring, og scorer vinnermålet.

Dermed ender det 1-2 i dag, og håpet om kvalik er dessverre ute. Det positive man kan ta med seg er at det er mye bra spill i dag, og flotte kombinasjoner på begge kantene, som fører til mange potensialer og sjanser.Nå gjenstår det to kamper av årets OBOS-liga, og i disse skal vi selvfølgelig gi alt for å få en best mulig avslutning på sesongen. Takk til alle som møtte opp på Levermyr i dag!