Tap i skuffende bortekamp

Tromsdalen vant 1-0 på TUIL Arena.

Det var en skuffende forestilling i Tromsø i kveld, og det hele endte med 1-0-seier til hjemmelaget Tromsdalen. 

Første omgang blir i alle fall ikke noe for historiebøkene, den endte målløs og med få sjanser, spesielt til oss selv. Den eneste nokså store sjansen vi får er like før pause, når Lind nesten får tåa på et innlegg på bakerste stolpe. 

I den andre omgangen åpner hjemmelaget i blått og rødt best, og presser oss høyt, og vinner ballen gunstig flere ganger. Det hele er allikevel en jevn affære, der ingen av lagene produserer mange sjanser. Etter 67 minutter sitter den for hjemmelaget. TUI-spilleren Steffen Pedersen lurer seg bak Tønnessen på et innlegg fra midt på vår banehalvdel. Han får dempet ballen og tuppet den forbi Øvretveit i Jerv-målet. Etter scoringen endrer kampen naturlig nok noe karakter. Vi klarer å kjøre på mer fremover, og hjemmelaget blir presset lengre ned. Samtidig gjør Sandstø flere offensive bytter. Men det blir bare nesten for oss i dag. Nærmest er vi nok når Lidberg drar seg like innenfor 16-meteren til TUIL og skyter fra skrått hold på keeper, som må gi retur. Returen er det dessverre en TUIL-spiller som er først på.

Det blir altså tap i kulda i Tromsø, og to bortekamper på 4 dager ender med tap, i to tette og tøffe kamper. Nå ser vi fremover mot Nest-Sotra hjemme til søndag, og satser selvfølgelig på å komme tilbake på vinnersporet da! Det er fortsatt bare 3 poeng opp til andre-, tredje- og fjerdeplassen på tabellen, som er Viking, Sogndal og Mjøndalen. 

Annonse fra Obos-ligaen: