Storseier for Jerv 2!

Arendal 2 måtte se seg slått hele 0-4 av Jerv 2 på Norac i kveld.

Jerv 2 slo Arendal 2 hele 0-4 på Norac Stadion i kveld. Jerv stilte med et ungt lag, som var som følger:

Nordqvist - Bringsverd, Birkedal, Reinhardsen, Reinertsen - Zernichow, Suggelia, Wangerud, Skimmeland, Somdal, Ferreira

Det var en jevn og tett åpning på kampen, og begge lag hadde noen store sjanser. Det gikk nesten 40 minutter før det første målet kom. Ferreira får et nydelig innlegg langs bakken fra Skimmeland på motsatt side, og setter ballen høyt i målet fra noen få meter. Etter pause er vi mye mer dominerende, og scorer tre ganger til. Ferreira putter 0-2 etter herlig raid på sin venstreside. Somdal scorer 0-3 når han snapper opp en pasning i Arendal-forsvaret. 0-4 og dagens siste scoring er det Noah Beisland som står for. Suggelia slår en bakromspasning til Beisland, som tar med seg ballen mot mål og setter den kontrollert bak Arendals keeper.

Herlig kamp av unggutta på Jerv 2 som sikret 3 poeng mot naboene i øst! Heia Jerv!