Uavgjort mot Mjøndalen

Stor framgang spillemessig, til tross for at scoringene uteble.

I dag spilte vi årets andre hjemmekamp i OBOS-ligaen, og det mot nok en tøff motstander, Mjøndalen. Første kamp endte 1-1 mot Ull/Kisa, og det skulle vise seg å bli nok en poengdeling på Levermyr i dag.

Første omgang ender målløs, og det var også relativt få sjanser å skrive om. Det er en jevn og tett kamp med masse dueller og frispark, og begge lagene sliter med å bryte gjennom. Etter kampen sier både Jerv-trener Arne Sandstø og MIF-trener Vegard Hansen at de er godt fornøyde med sitt eget defensive spill, men at det mangler litt på det offensive, noe som kanskje sier seg litt selv når det ender 0-0.

Allikevel ser Sandstø og oss andre som har sett kampen at det er en klar framgang i spillet vårt sammenlignet med de to første kampene. Sandstø sier at laget har mer energi og vilje i dag, men at det fortsatt mangler litt på besluttsomhet i de avgjørende situasjonene. Mot slutten av kampen er det vi som har et klart overtak, og mest ball. Vi kommer også til noen store sjanser. Den aller største er det Hagen som står for. En slags lobb/innlegg mot bakerste stolpe ender i nettopp stolpen, men dessverre skrur ballen ut, og ikke inn i mål. Dagens Jervspiller ble nevnte Hagen.

Alt i alt er det noe skuffende at vi ikke tar med alle tre poengene i en kamp der vi ser god fremgang i banespillet fra tidligere kamper. Nå håper vi at vi klarer å fortsette fremgangen ytterligere i neste kamp, som er borte mot Sandnes Ulf - og ta med oss alle tre poengene da!