Målløst mot Levanger

Det ender 0-0 på Levermyr i dag.

Etter ett poeng og en god kamp i Ålesund forrige helg var vi virkelig klare for å nærme oss kvalikplassen enda mer med seier i dag mot Levanger. Men det ville seg dessverre ikke i dag, og det endte med 0-0 og poengdeling.

Det er to friske lag fra start i dag, og det blir mye dueller og noen halvsjanser til begge lag. I åpningen er det faktisk Levanger som er nærmest på noen overgangsmuligheter, men forsøkene deres går til side for mål. Vi sliter med å produsere noen gode sjanser før pause, og lagene går i garderoben halvveis på 0-0. Tidlig i omgangen blir Hagen skadet, og erstattes av Hoel Andersen.

Etter hvilen er det vi som tar over kampen fullstendig og er følgelig det førende utpå banen. Men presisjonen er ikke god nok på den siste tredjedelen, og de fleste innleggene blir litt for lange eller litt for upresise. Det gjøres noen endringer fra sidelinjen; Khalili og Ferreira kommer inn for Ugo og Berglann. Mot slutten settes også Glenn Andersen frem, med det blir bare nesten i dag.

Dermed blir det bare ett poeng i dag. Det er selvfølgelig skuffende at vi ikke tar alle tre, men sånn er fotballen når man ikke klarer å sette ballen i mål. Nå blir det en landslagspause, før vi møter Mjøndalen borte om to uker!

NB: Intervju med Sandstø på våre Facebook-sider.

Annonse fra Obos-ligaen: